Ti mimiti hina, urang parantos ageung janten pikabungaheun, pembangkit listrik hiburan inovatif, komitmen pikeun ngahirupkeun kabagjaan ku kakuatan maén.

USAHA URANG

Kami narékahan pikeun nyiptakeun gim anu narik ati anu nyandak kabungahan jutaan pamaén di panjuru dunya. Jelajah pikeun diajar langkung seueur ngeunaan kumaha urang ngahontal misi.

TIM KAMI

Kami gaduh tim anu lengkep sareng tanggung jawab kalebet Perencanaan Kaulinan, Nyiptakeun Gambar Grafis, Pangembangan Perangkat Lunak sareng Perangkat Keras, Tés Kaulinan, QC. Ieu mangrupikeun prasyarat anu penting pikeun urang pikeun mastikeun yén urang tiasa ngahasilkeun kontinyu, kaulinan anu stabil sareng populér pikeun pamaén. Jelajahi pikeun diajar langkung seueur ngeunaan anu nuju kami laksanakeun.

Hoyong solusi alat ulin anu langkung saé?

Kami ngajantenkeun inovasi.

DUKSARI AYEUNA