Nga fillimet e përulura, jemi rritur për tu bërë një emocionues, central elektrik inovativ, të përkushtuar për të sjellë gëzim në jetë përmes fuqisë së lojës.

BIZNESI JON

Ne përpiqemi të krijojmë lojëra emocionuese që sjellin gëzim për miliona lojtarë në të gjithë botën. Eksploroni për të mësuar më shumë rreth asaj se si ne po e arrijmë misionin tonë.

EKIPI YNË

Ne kemi një ekip të plotë dhe të përgjegjshëm përfshijnë Planifikimin e Lojërave, Marrja e figurave grafike, Zhvillimi i softuerëve dhe pajisjeve kompjuterike, Testimi i lojës, QC. Ky është një parakusht i rëndësishëm për ne për të siguruar që ne mund të prodhojmë vazhdueshëm, lojëra të qëndrueshme dhe të njohura për lojtarët. Shikoni për të mësuar më shumë rreth asaj që ne po bëjmë.

Dëshironi një zgjidhje më të mirë të pajisjeve për lojë?

Ne bëjmë që inovacioni të ndodhë.

Enquiry TANI