Saka dhisikane asor, kita wis thukul dadi macem, powerhouse hiburan inovatif, setya nggawa kabungahan urip liwat daya saka play.

kita BUSINESS

Kita usaha kanggo nggawe game macem sing nggawa kabungahan yuta pemain sak donya. Explore kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab carane kita lagi nampa misi kita.

kita TEAM

We duwe tim lengkap lan tanggung jawab kalebu Games Planning, Making Image Graphic, Software lan Hardware Development, Testing game, QC. Iki prasyarat penting kanggo kita kanggo mesthekake yen kita bisa gawé dadi, stabil lan game populer kanggo players.Explore kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab apa kita lagi.

Arep solusi peralatan play luwih?

We nggawe inovasi kelakon.

INQUIRY SAIKI