Mini Fish Game Phoenix Realm

gambaran:

W60" D40" H30"
47dina layar tampilan 4K
6 korsi multiplayer setélan
Koin Dina / Koin Kaluar , Koin Dina / Tiket Réduksi, Bill Acceptor / Printer termal, Sistem Card Cashless

Program Anti Kabéjaan
Dijamin Kualitas Gawe Dijamin
Colokkeun Sareng Play Pikeun Gampang Masang
12 Bulanan Jaminan / Pangropéa Kahirupan

jéntré produk

Tags produk

Mini Fish Game Phoenix Realm

Kumaha carana maén 8 Pamaén Laut Mesin Mesin Lauk Raja Laut

Panjelasan Produk
Bagian éta 8 Pamaén Samudra King Mesin Mesin Lauk ngasupkeun:
1. Kaulinan Kit
Program stabilitas papan utama PCB. Pilihan panyambung aya: VGA, DVI, HDMI. Anti- Cheater kuring / O dewan. Calon Decoder
2. Sistem operasi
Penerima tagihan ICT dianggo pikeun dollar AS 1-100, jenis panampi lain jinis sapertos: Jalma TIK, Séri TK sadayana tiasa didamel kanggo pakakas kaulinan
Cetak termal ICT anggo kanggo tikét
Sistem Mutha Soang sareng Gaggle, Pamasangan sistem Card Cashless sayogi
3. Kawat
Kawat tambaga anu berkualitas tinggi supados sadayana dihubungkeun leres sareng kaamanan
Beurat tugas, konektor dewan panjang panjang
Kualitas luhur, kabel awét sareng tungtung
4. Kalangkang & Tombol
Plastik plastik sareng konstruksi aloi padet. Pangwangunan pisan
Spring balik ka tengah. Digawe nganggo bahan berkualitas tinggi
Leungitkeun topi polikarbonat pikeun kajelasan optik. Palastik tahan tahan
Reliabiliti switch mikro-switch dites to10,000,000 Siklus
5. Kabinet Jero
Perenah sirkuit anu cocog. Gampang pisan pikeun ngarobih atanapi ningkatkeun asesoris

certifications

Urang Sunda&D Theffice

Asadia Games Kanggo Mesin Mesin Lauk

pak-pakan & pangiriman
Waktos pangiriman : 15~ 20 dinten via Laut

Kauntungan urang
1. software Topgame Sunda&D na manufacturingin Cina
2. Customizedhigh software profitgame ngayakeun
3. Ngaropéa kualitas luhur lomari game méwah
4. produk parusahaan urang urang maénkeun tata unik, gambar éndah, penampilan cemerlang, prosedur-kelas munggaran,hardware dipercaya, sharing stabil, update anyar jeung timely

FAQ
Q1: Pgaransi roduct ?
A: Simkuring nangtung di tukangeun kualitas produk urang jeung bakal ngalereskeun atanapi ngaganti sagala produk nu aya cacad alatan cacad produsén urang. Nalika ngahubungan rojongan teknis sareng patarosan jaminan, punten masihan nomer produk serial sangkan bisa mastikeun tanggal pameseran.
Game déwan: 12 jaminan bulan ti tanggal pameseran.
Q2: Naha kuring tiasa ngaropea kaulinan atanapi kabinét sorangan?
A: Leres, Anjeun tiasa! TAS nawiskeun jasa pangembangan kaulinan / kabinét. Punten pasihan kami ideu sareng kami tiasa nyugemakeun sarat anjeun. Aya urutan jumlah minimum pakait sareng pilihan ngembangkeun.
Q3: Sakumaha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Umumna éta 1 ~ 3 dinten(cocooan kaulinan / patempatan)/5~ 7 dinten(Kabinet Game) upami barang aya di stok. atanapi éta 5 ~ 7 dinten upami barang teu di stok, éta numutkeun kuantitas.
Q4: Sakumaha seueur unit anu tiasa dieusian ku hiji 20ft, 40ft sareng 45ft wadahna ?
A: Umumna 20ft: 6PCS . 40ft: 14PCS , 45ft: 18PCS. Upami anjeun tiasa nampi jang ngaleupaskeun galaksi, terus pasangkeun deui saatos nampi barang, éta bakal tiasa ngeusian langkung lemari.
Q5: Naon Pilihan Kabinet Kaulinan Anu Sayogi?
A: Urang nawiskeun lemari kaulinan anu béda pikeun nyocogkeun ampir sagala tempat sareng kamar kaulinan. Sababaraha kabinét kami anu diulas 2/4/6/8/10 pamaén.

Kirim pesen anjeun ka kami:

panalungtikan AYEUNA
panalungtikan AYEUNA