Fishing arcade Game High Untung The Kylin Guntur

gambaran:

Ningkat kasusah nu ngahontal Level 50

High Profit Fishing Arcade Game with High Holding

Jadi ngonpigurasi salaku 2 ~ 10 pamuter kaulinan

Quality tinggi grafik 3D kalawan More Lauk Karakter

jéntré produk

Tags produk

How to Play Fishing Arcade Game High Profit The Kylin Thunder

Tujuan tina kaulinan téh pikeun pamaén ngagunakeun pakarang maranéhanana sarta tilu setélan anak - normal, gancangan jeung Tujuan keur udagan - mun nyekel saloba lauk-gancang dina pigura waktos game.

Di Fishing Arcade Game High Profit The Kylin thunder aya lauk béda pikeun nyekel, sakabéh nu aya patut nilai titik béda. Pamaén ningkatkeun skor titik maranéhna ku angka jeung nilai lauk aranjeunna candak salila kaulinan.

utama High Profit The Kylin thunder midangkeun ieu layered kalawan fitur sarta mini kaulinan. Ieu penting pikeun pamakéan sabab masihan pamaén kasempetan luhur earn leuwih titik sarta dina gilirannana, Poténsi pikeun earn langkung winnings.

 

Fitur
Fitur di Fishing Arcade Game High Profit The Kylin thunder ngasupkeun:

1. Kylin – pingpinan
When the Kylin is successfully hit, ranté nu bakal dialungkeun kaluar nyekel eta jeung bakal asup ka Mode Perjuangan. Salila perjuangan, every smash caused by the dragon will net more points. If the Kylin is caught it will start a more furious attack and the player will win a higher prize.

2. Thunder Whale - Boss
When the Whale is caught several waves of Whale attacks will help the player catch as many fish as possible.

3. Devil Fish - Boss
When the Devil Fish is caught. It will help the player catch as many fish as possible.

certifications

Urang Sunda&D Theffice

Fishing Arcade Game daptar


pak-pakan & pangiriman
Waktos pangiriman : 15~ 20 dinten via Laut

FAQ

Q: Dupi abdi tiasa ngembangkeun dewan mah game sorangan ngaliwatan TAS?
A: Sumuhun Anjeun tiasa! TAS nawarkeun jasa ngembangkeun. Kantun masihan kami pamanggih anjeun sarta bisa nampung sasuai ka nu Anjeun. Aya urutan jumlah minimum pakait sareng pilihan ngembangkeun. Contact us keur bedah na waktos garis pakait sareng ngembangkeun kaulinan judi.

Q: Naon anu aya jaminan sahiji produk Anjeun?
A: Simkuring nangtung di tukangeun kualitas produk urang jeung bakal ngalereskeun atanapi ngaganti sagala produk nu aya cacad alatan cacad produsén urang. Nalika ngahubungan rojongan teknis sareng patarosan jaminan, punten masihan nomer produk serial sangkan bisa mastikeun tanggal pameseran. Game déwan: 12 jaminan bulan ti tanggal pameseran.

Q: Tiasa kagagalan dewan PCB jadi perbaikan? Sabaraha lami deui bakal nyandak ka meunang eta repaired tur biaya perlu?
A: Lamun dina jaman jaminan na karuksakan anu alatan faktor non-manusa, mangka ieu masih dijudulan keur kauntungan jaminan. Lamun leuwih ti periode jaminan, urang ngabéjaan keur biaya diperlukeun pikeun perbaikan jeung perawatan pas mungkin. masihan kami 3-7 poé gawé boga eta perbaikan (kaasup waktos pengiriman barang).

Q: Kumaha urang bisa ngajawab lamun urang teu bisa hasil install dewan jeung sapatemon isu teknis?
A: Anjeun tiasa ningali ka produk enclosed instruksi manual Islam jeung wiring kana purchase.We bakal salawasna nyadiakeun bantuan online lamun perlu.

Kirim pesen anjeun ka kami:

panalungtikan AYEUNA
panalungtikan AYEUNA