Pot-O-Gold prekje Multi-Game Board

Përshkrim:

Uses 28-Pin Pot-O-Gold Harness
Will Not Work With A Standard 36/10 Pin Cherry Master Harness
Hand Count & Continuous Spin Available

Detail Product

Product Tags

Pot-O-Gold prekje Multi-Game Board

 

POG Software Version 580

 • Jacks or Better
 • Shamrock 7’s
 • Shamrock 7’s
 • Deuces Wild
 • Joker Poker
 • High Roller Jacks
 • Super Gold 21
 • Spin Jack 21
 • Triple Sevens
 • Gold Row Bonus
 • Spin Ball Bonus
 • Respin 777
 • Super Pick
 • Super Double-Up Keno
 • Touch Easy Keno
 • Super Ball Keno

POG Software Version 510

 • Super Pick Lotto
 • Touch Easy Keno
 • Super Ball Keno
 • Double-Up Keno
 • Super Double-Up
 • Jacks or Better
 • Super Gold Bingo
 • Wild Jokers
 • Deuces Wild
 • Shamrock 7’s
 • Black Gold 21
 • Spin Jack 21
 • Spin Ball Bonus
 • Triple Sevens
 • Respin 777
 • Respin Gold Row

POG Software Version 595 (Player Can Select Spanish or English Language)

 • Jacks or Better
 • Joker Poker
 • Wild Jokers
 • Deuces Wild
 • Shamrock 7’s
 • 8-Ball Poker
 • Super Gold
 • Touch 6 Lotto
 • Super Pick
 • Touch Easy
 • Super Ball
 • Lightning
 • Triple Sevens
 • Spin Ball Bonus
 • Black Gold 21
 • Spin Jack 21

POG Software Version 581

 • Gold Row Bonus
 • Gold Fever
 • Triple Sevens
 • Rainbow’s End
 • Neon Sea
 • Super Sevens
 • Spin Ball Bonus
 • Respin Gold Row
 • Respin 777
 • Respin Spin Ball

POG Software Version 371

 • Super Pick Lotto
 • Touch Easy Keno
 • Super Ball Keno
 • Jacks or Better
 • Super Gold Bingo
 • Wild Jokers
 • Deuces Wild x 2
 • Shamrock 7’s x 3
 • Black Gold 21
 • Touch 6 Lotto
 • 10’s or Better
 • Super Gold 21
 • High Roller Jacks

POG Software Version 400 X

 • Super Gold Bingo
 • Touch 6 Lotto
 • Super Pick Lotto
 • Touch Easy Keno
 • Super Ball Keno
 • Lightning Keno
 • Tens or Better
 • Jacks or Better
 • Aces High
 • Joker Poker
 • Wild Joker
 • Deuces Wild
 • Shamrock 7’s
 • Black Gold 21
 • Triple Sevens
 • Spinball Bonus

Certifikatat

R&D Office

vend i caktuar lojë Listë

paketim & dorëzim
Koha e dërgimit : 3 ditë nëpërmjet DHL

Advantage ynë
1. Topgame software R&D dhe prodhimi në Kinë
2. Përshtatur softuer të lartë të lojës fitimprurëse
3. Customized cilësi të lartë game luksoze kabineti
4. Produktet e kompanisë sonë luajnë planifikimin unik, Foto e bukur, pamja e shkëlqyer, Procedurat e klasit të parë,hardware të besueshme, të ardhurave të qëndrueshme, Përditësimi i ri dhe në kohën e duhur

FAQ
Q: Si mund të zgjidhim nëse nuk mund të instalojmë me sukses bordin dhe të hasim çështje teknike?
A: Ju mund t'i referoheni manualit të produkteve të mbyllura dhe udhëzimeve për instalime elektrike gjatë blerjes. Ne gjithmonë do të ofrojmë ndihmë në internet nëse është e nevojshme.

Q: Mund dështimi i bordit PCB të jetë riparimi? Sa kohë do të duhet për ta riparuar dhe koston e nevojshme?
A: Nëse është brenda periudhës së garancisë dhe dëmi është për shkak të faktorëve jo njerëzorë, atëherë ajo ende ka të drejtë për përfitimet e garancisë. Nëse është më shumë se periudha e garancisë, ne do t'ju njoftojmë për koston e nevojshme për riparimin dhe mirëmbajtjen sa më shpejt të jetë e mundur. Na jepni 3-7 ditët e punës për ta riparuar (duke përjashtuar kohën e transportit).

Q: Garancia e produktit?
A: Ne qëndrojmë prapa cilësinë e produkteve tona dhe do të riparojë ose të zëvendësojë çdo produkt që është dëmtuar për shkak të defektit prodhuesit. Kur kontaktuar mbështetje teknike me pyetje garanci, ju lutemi shënoni numrin serik të produktit në mënyrë që ne mund të konfirmojë datën e blerjes.
Lojë Boards: 12-garanci muaj nga data e blerjes.

Q: Kindfarë lloj shërbimi ofroni
A: Shërbimi i Parave të Shitjes: Shërbimi Hetimor. Mbështetje për Konsulencë.
Pas sherbimit te shitjes: Garanci origjinale e një viti, Mirëmbajtja origjinale, Mbështetje teknike e disponueshme në internet ose jashtë vendit.

Q: Sa kohë që unë mund të merrni lojë bordit, pasi rendi?
A: 3 ditë nëpërmjet DHL

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Enquiry TANI
Enquiry TANI