Mbreti i Oqeanit 3 Plus : Raging Fire

Ne jemi prodhues të shkëlqyer kinezë. We can provide multiple types related products, such as fishing games, fish hunting games, fish table arcade game, fish hunter game machine, etj. If you want to know more about these, welcome to contact us!

Mbreti i Oqeanit 3 Plus Raging Fire is a brand new fish shooting games from TAS. Mbreti i Oqeanit 3 Plus Raging Fire is the latest in the Ocean King 3 Plus series and it can be configured for 2~10 players.

Arcade Fish Shooting Games boss: Dragoit të tërbuar
When player catch the Raging Dragon , zinxhiri do të hidhet për të kapur atë dhe ai do të hyjë në Mënyrën e Luftës. Gjatë luftës, çdo goditje e shkaktuar nga dragoi do të fitojë më shumë pikë. Nëse Dragon Raging është kapur ai do të fillojë një sulm më të egër dhe lojtari do të fitojë një çmim më të lartë.

If you want to know more about Ocean King 3 Plus : Raging Fire or our products, such as fishing games, fish hunting games, fish table arcade game, fish hunter game machine, etc., you can contact us directly.


Koha e postimit: 2019-07-24
Enquiry TANI