News

 • Xhiruar peshkun Loja Ocean King3 Plus Phoenix Avengers

  Shoot The Fish Game Ocean king3 Plus Phoenix Avengers Introductions of fishes Go to system - rregullimi i sistemit - niveli i gjasave. Parametri i nivelit të gjasave mund të vendoset si LARTË ose I ULËT për të rregulluar shanset. Guangzhou Time-Space animacion Technology Co., Ltd. with over 20 years ’experience focusing on research and development, production and sales. We make Ocean King Fish Game series with high holding and get more profit. Our products include fish hunter game machine, fish video gambling game machine, fish hunter gambling game machine, Fish Hunter Arcade Game, Slot Machine, Gambling Slot Machines,etj. Welcome to consult us.
  Read more
 • Tabela e Peshkut Kumar Oqeanit Mbret 3 Plus Dragon Zonja e Thesareve Paraqitjet e Peshqve

  Ne jemi një prodhues i shkëlqyer i makinave të peshkimit dhe lojërave të peshkimit. Ne kemi një përvojë të pasur biznesi për të ofruar produkte dhe shërbime të kënaqshme për klientët tanë globalë. Our products include fishing machines, makina për gjuetinë e peshkut, lojëra me gjuajtje peshku, lojërat e gjuetisë dhe peshkimit. Mirësevini të na kontaktoni. Tabela e Peshkut Kumar Oqeanit Mbret 3 Plus Dragon Lady of Treasures Introductions of fishes Go to system - rregullimi i sistemit - niveli i gjasave. Parametri i nivelit të gjasave mund të vendoset si LARTË ose I ULËT për të rregulluar shanset. If you want to know more about fish hunting machine, lojëra me gjuajtje peshku, lojë arcade gjuetar peshku, lojëra për qitje peshku etj, etj, mund të na kontaktoni.
  Read more
 • Peshk Qitje Loja Oqean King 3 Plus Fury Blackbeard-së

  We produce fish hunter arcade game, fish shooting game, ocean king fish arcade game, etj. We have 10 years experience in manufacturing. Customer satisfaction is our pursuit. Peshk Qitje Loja Oqean King 3 Plus Blackbeard's Fury Introductions of fishes Go to system - rregullimi i sistemit - niveli i gjasave. Parametri i nivelit të gjasave mund të vendoset si LARTË ose I ULËT për të rregulluar shanset. If you want to know more about ocean king arcade game, lojë arcade gjuetar peshku, etc., mund të na kontaktoni.
  Read more
 • Mbreti i Oqeanit 3 Plus : Raging Fire

  Ne jemi prodhues të shkëlqyer kinezë. We can provide multiple types related products, such as fishing games, fish hunting games, fish table arcade game, fish hunter game machine, etj. If you want to know more about these, welcome to contact us! Mbreti i Oqeanit 3 Plus Raging Fire is a brand new fish shooting games from TAS. Mbreti i Oqeanit 3 Plus Raging Fire is the latest in the Ocean King 3 Plus series and it can be configured for 2~10 players. Arcade Fish Shooting Games boss: Raging Dragon When player catch the Raging Dragon , zinxhiri do të hidhet për të kapur atë dhe ai do të hyjë në Mënyrën e Luftës. Gjatë luftës, every smash caused by the dragon will net…
  Read more
 • Fish Table Games: Mbreti i Oqeanit 3 Plus Fury Blackbeard-së

  We produce fishing game machine, fish shooting game machine, fish hunter arcade machine, slot machine, fish hunting games, etj. We have 10 years experience in manufacturing. Customer satisfaction is our pursuit. Fish Table Games: Mbreti i Oqeanit 3 Plus Fury Blackbeard-së: It is the latest in the Ocean King 3 Plus series. Mbreti i Oqeanit 3 Plus Blackbeard’s Fury can be configured for 2~10 players and different Fishing Games Arcade Table. Blackbeard’s Ghost Ship When a player catches Blackbeard’s Ghost Ship swarms of Ghost Ships will sail across to catch everything on the screen. Poseidon When the Poseidon is caught several waves of Poseidon attacks will help the player catch as many fish as possible. Emperor Crab When a player catches the Emperor…
  Read more
 • tetë persona luajnë makinën e lojës së peshkimit çmimin më të ulët

  We are a global supplier of fishing game machines. Që nga themelimi i saj, kompania ka qenë duke iu përmbajtur konceptit inovativ të zhvillimit dhe duke u përqëndruar në prodhimin e makinave të lojërave të peshkimit. Kompania ka mbledhur një grup talentesh prodhuese të makinës së peshkimit me shumë vite përvojë, dhe është e angazhuar të sigurojë klientët me cilësinë më të mirë të produktit dhe shërbimin pas shitjes. Ne kemi mundësinë të ofrojmë klientëve dhe ekspertëve tanë, zgjidhje dhe shërbime në fusha të shumta. Pjesët e 8 Players Ocean King Fish Game Machine include: 1. Game Kits Stability program PCB main board. Lidhës opsionet e disponueshme: VGA, DVI, HDMI. anti- Cheater I / O bordit. inteligjente Decoder 2. Operating system ICT bill acceptor work for US dollars 1-100, other type…
  Read more
 • Top slot machine supplier

  In 1895, Charlie Fey and Jzplay Com invented the first commercial slot machine. It is made up of three reels inside, a coin-operated slot, and a cast iron that rotates the machine outside. Slot machines soon became the mainstay of bars, casinos and even many retail stores. Many people have great interest in this magical machine that makes people get rich overnight. Soon the machine is generally open. As technology advances, it has evolved into a variety of different models. The slot machine is a kind of machine that gambles with change. It is named because it has a tiger chip. The slot machine has three glass frames with different patterns. After the coin is pulled, the rod will start…
  Read more
 • Lloji i makinës së peshkimit të lartë

  Ne jemi prodhues të shkëlqyer kinezë. Ne kemi një përvojë të pasur të biznesit. Ne ofrojmë produkte dhe shërbime të kënaqshme për klientët tanë në të gjithë botën. Our products include fish game table gambling machines, lojë Arcade peshku , makinë loje peshkimi, etj. Mirësevini të na kontaktoni. Lloji i makinës së peshkimit të lartë: 1. The oldest mechanical platinum machine The platinum machine is divided into two types, njëra është një makinë platini e tipit shirit, dhe kyçja dhe fikja e tij kontrollohet nga fusha magnetike e krijuar nga hekuri i tipit shirit. Tjetra është bërë nga bërthama EI ose EE, plus një stafetë e bërë në një kaloni për të kontrolluar, faza e fundit është prodhimi i drejtpërdrejtë i transformatorit. 2. Makinë Elektronike e Platinumit: Electronic Platinum…
  Read more
 • The fishing machine’s features

  The fishing machine is one of the best game consoles on the market. The game uses a four-person machine and a six-person machine for multiple people to play at the same time. Players can play in a variety of modes, and start fishing cannons to win a variety of fish of different varieties and colors in the picture. In the course of the game, in addition to the ordinary fishing scores, there are also a variety of small links such as super weapons, fish arrays, pearl boxes, super prizes, etc., to stimulate the player's nerves, allowing players to enjoy more fun and more surprises. The fishing machine’s features: 1. high power, high current, high efficiency and energy saving. 2. no…
  Read more
 • 18 Jul.2019 Jakarta Indonesia Amusement & Leisure Expo, Where The Gaming Community Comes Together

  Amusement & Leisure Expo, Where The Gaming Community Comes Together TAS will bring a breath-taking array of new Fishing Game Machine And Casino Gambling Slot Game to Amusement & Leisure Expo, duke përfshirë një përzierje të markave të njohura, mekanikat e lojërave në trend dhe zhvillimet inovative në hartimin e pajisjeve dhe programeve kompjuterikë. Let’s set to become a top gaming in Amusement & Leisure Expo.
  Read more
Enquiry TANI