Карактеристики на риболовната машина

The fishing machine is one of the best game consoles on the market. Играта користи машина за четири лица и машина за шест лица за повеќе луѓе да играат истовремено. Играчите можат да играат во различни режими, и започнете со риболовни топови за да освоите разновидна риба од различни сорти и бои на сликата. Во текот на играта, покрај обичните резултати од риболов, има и разновидни мали врски како супер оружје, низи за риби, бисерни кутии, супер награди, итн., to stimulate the player’s nerves, овозможувајќи им на играчите да уживаат во повеќе забава и повеќе изненадувања.

Карактеристики на риболовната машина:
1. висока моќност, висока струја, висока ефикасност и заштеда на енергија.
2. no wear, shock, automatic protection, life expectancy of more than 10 years.
3. pure pulse output, low noise, large electric field.
4. small area, large area, free to choose water fishing.
5. small size, light weight, easy to use.
6. can be used for home emergency lighting.
7. with output disconnection protection, battery reverse connection protection, overcurrent protection, итн.

Ние сме одлични кинески производители. Имаме богато деловно искуство. Ние нудиме задоволителни производи и услуги на нашите клиенти низ целиот свет. Нашите производи вклучуваат fish game table gambling machines, риба аркадна игра , машина за риболов игра, итн. Добредојдовте да не контактирате.


Време на објавување: 2019-06-29
Прашање Сега