Shoot The Fish Game Ocean King3 Plus Phoenix Avengers

Shoot The Fish Г.аме Ocean king3 Plus Phoenix Avengers Introductions of fishes
Одете во системот – прилагодување на системот – ниво на коефициент. Параметарот за нивото на коефициент може да се постави како ВИСОК или СИЛО за да ги прилагоди шансите.

Гуангжу време-простор анимација технологија копродукции, Ltd. with over 20 years ’experience focusing on research and development, производство и продажба.
Ние ја правиме серијата „Океан крал риба“ со високо одржување и добиваме поголем профит.
Нашите производи вклучуваат машина игра лов на риби, fish video gambling game machine, fish hunter gambling game machine, Fish Hunter Arcade Game, Слот за игра машина, Gambling Slot Machines,итн.
Welcome to consult us.


Време на објавување: 2019-12-04
Прашање Сега