Кинг океанот 3 Плус : Беснее пожар

Ние сме одлични кинески производители. Ние можеме да обезбедиме повеќе видови поврзани производи, како игри за риболов, игри за лов на риби, риба маса аркадна игра, машина игра лов на риби, итн. Ако сакате да дознаете повеќе за овие, Добредојдовте да не контактирате!

Кинг океанот 3 Плус беснее пожар е сосема нова игри со пукање риби од ТАС. Кинг океанот 3 Плус Raging Fire е најновиот во океанскиот крал 3 Плус серија и може да се конфигурира за 2 ~ 10 плеери.

Аркада риба Игри со пукање шеф: Бесен змеј
Кога играчот ќе го фати беснее змејот , ланецот ќе биде исфрлен за да го фати и ќе влезе во режимот на борба. За време на борбата, секој пресек предизвикан од змејот ќе освои повеќе поени. Ако Raging Dragon е фатен, тој ќе започне повеќе бесен напад и играчот ќе освои повисока награда.

Ако сакате да дознаете повеќе за Ocean King 3 Плус : Беснее пожар или наши производи, како што се игри за риболов, игри за лов на риби, риба маса аркадна игра, машина игра лов на риби, итн., можете да не контактирате директно.


Време на објавување: 2019-07-24
Прашање Сега