за

Гуангжу време-простор анимација технологија копродукции, ООД, се наоѓа во Кина со над 20 години искуство се фокусира на истражување и развој, производство и продажба.
Ние ја правиме серијата „Океан крал риба“ со високо одржување и добиваме поголем профит.
Готово 500 прилагодени верзии на Риба игра, Обложувална игра и игра на слот. Ние продаваме низ целиот свет и им носиме повеќе пари на клиентите.

производи на нашата компанија се игра уникатна планирање, убава слика, процедури прва класа, сигурен хардвер, стабилни приходи, нови и навремено ажурирање, освои многу пофалби од пазарот .

Нашата компанија секогаш се придржува до “врз основа на интегритет, прво клиент” принцип, има строг стандард за квалитет. Во исто време, компанијата обезбедува сеопфатна, ефикасна и навремена услуга по продажбата на сите наши клиенти за да се осигура дека нашите клиенти купуваат без грижи и користат без поплаки.


Време на објавување: 2019-03-05 14:03:39
Прашање Сега