Njupuk Ikan Game Samudra King3 Plus Phoenix Avengers

Sngguwak Tdheweke Sugengish Game Ocean king3 Plus Phoenix Avengers Introduksi saka iwak
Menyang sistem – imbuhan sistem – tingkat rintangan. Parameter tingkat rintangan bisa diset kaya HIGH utawa LOW kanggo nyetel kemungkinan.

Guangzhou Wektu-Space animasi Technology Co., Ltd. karo liwat 20 pengalaman taun fokus ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan.
Kita nggawe seri Game Ocean Fish Fish kanthi nyekel dhuwur lan entuk bathi luwih akeh.
Produk kita kalebu mesin game pamburu iwak, mesin video game video iwak, mesin dolanan pamburu iwak, Game Game Hunter Hunter, Machine Slot Game, Mesin Slot Gambling,lsp.
Sugeng rawuh ing konsultasi.


Wektu kirim: 2019-12-04
PANALITEN SAIKI