Mini Fish Game Phoenix Realm

Description:

W60" D40" H30"
47ing layar tampilan 4K
6 bebarengan persiyapan jog
Coin Ing / Coin Out , Coin Ing / roso aman Ticket Out, Bill nampa / Paper Printer, sistem Cashless Card

Program Anti Mbeling
Quality Pakaryan dijamin dijamin
Plug lan Play Gampang Instal
12 sasi Warranty / Maintenance umur

Detail produk

Tags Product

Mini Fish Game Phoenix Realm

Carane kanggo muter 8 Pemain Samudra King Fish Machine Game

Description Product
Bagéan saka 8 Pemain Samudra King Machine Fish Game kalebu:
1. Kits game
program stabilitas papan indhuk PCB. pilihan sing kasedhiya Konektor: VGA, DVI, HDMI. anti- Cheater I / O Papan. Intelligent Decoder
2. sistem operasi
Bill ICT karya nampa kanggo dolar AS 1-100, nampa jinis Bill liyane kayata: wong ICT, seri TK kabeh bisa kanggo software game kita
printer termal ICT digunakake kanggo tiket metu
Mutha Goose lan Sistem Gaggle, sistem Cashless Card nginstal kasedhiya
3. Wires
kabel kualitas dhuwur tembaga kanggo nggawe manawa kabeh sing disambungake kanthi bener lan safety
Tugas abot, tahan dawa konektor pinggiran Papan
kualitas, kabel awet lan ends
4. joystick & tombol
plastik ABS lan construction alloy ngalangi. construction mboten
Spring bali kanggo pusat. Digawe karo bahan kualitas dhuwur
tutup lensa polycarbonate kanggo Clarity optik. plastik panas resistance
Micro-ngalih linuwih dites Siklus to10,000,000
5. Kabinet Nang
tata letak sirkuit cocok. Gampang banget kanggo ngganti utawa upgrade aksesoris

sertifikasi

R&D ingffice

AGame vailables Kanggo Machine Fish Game

packing & delivery
delivery Wektu : 15~ 20 days liwat Segara

Advantage kita
1. lunak Topgame R&D lan manufacturingin China
2. Customizedhigh nyekeli lunak profitgame
3. Selaras kualitas kabinèt game kemewahan
4. produk perusahaan kita muter planning unik, Gambar ayu, katon sarwa, tata cara-kelas kapisan,hardware dipercaya, revenue stabil, nganyari anyar lan pas wektune

FAQ
Q1: Pbabar pisan roduct ?
A: We ngadeg konco kualitas produk kita lan bakal ndandani utawa ngganti produk sing risak amargi kekurangan produsen. Nalika kontak technical support karo pitakonan babar pisan, please menehi nomer serial produk supaya kita bisa konfirmasi tanggal tuku.
The Game Boards: 12 babar pisan sasi saka tanggal tuku.
Q2: Bisa ngatur game dhewe utawa kabinèt?
A: Ya, sampeyan bisa! TAS nawakake layanan pembangunan game / kabinèt. Mangga maringi kita gagasan lan kita bisa gawe marem syarat. Ana supaya jumlah minimal gadhah opsi pembangunan.
Q3: Suwene wektu pangiriman Panjenengan?
A: Umumé iku 1 ~ 3 days(kits game / bagean)/5~ 7 days(Kabinet game) yen barang ingkang kalebet ing Simpenan. utawa iku 5 ~ 7 dina yen barang sing ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.
Q4: Carane akeh Unit bisa mbukak dening siji 20ft, 40ft lan wadhah 45ft ?
A: Umumé 20ft: 6pcs . 40ft: 14pcs , 45ft: 18pcs. Yen bisa nampa kanggo mbusak joystick ing, banjur instal maneh sawise nampa barang, iku bakal bisa kanggo mbukak luwih lemantun.
Q5: Apa Gaming Kabinet Pilihan Apa Cepak?
A: We offer lemantun game beda kanggo cocog sakbenere setelan lan game kamar. Sawetara lemantun kita Bintang kalebu 2/4/6/8/10 pemain.

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
PANALITEN SAIKI