2020 High Profit Online Gambling Mobile Game

Description:

1. More Than 50+ Brilliant Game

2. High Profit Gambling Game & Share Online Grand Jackpot

3. 10000+ Players Are Online at The Same Time

4. High Quality Graphics Game Characters on Your Phone

Detail produk

Tags Product

 

Your Favorite Casino Games — On the Go!
We know you love the traditional fish game tables found at your favorite arcade. But what if we told you, you could have access to your favorite fish table games right from your mobile device? Talk about convenient, non-stop fun! The V-power App offers an innovative approach to accessing fish/slot games anytime, anywhere. Whether you’re an avid fish/slot game player or you own a fish/slot game table at your place of business, we believe you’ll love the convenience of downloading our app to play at home or to offer your arcade guests a different way to play their favorite games.

 

 

The V-power App was created to provide players with the same interactive and engaging experience they would get from playing their favorite fish games at a local arcade, only with the added convenience of being able to play anytime, anywhere. The V-power App can be downloaded on both IOS and Android devices. Play from your phone or tablet whenever you’re in the mood for friendly competition with other online users and show off your skills to earn rewards!

 

 

How To Download

Step 1: Open our website (https://www.vmight.xyz/#/download/index) with the internet browser on your mobile device (iPhone, iPad, Android).

IOS Devices:
Tap the button in the top right corner that says “DOWNLOAD”
Select the “click install” button.
Tap “install.”
Go to your phone’s settings and open “Device Management.”
Select Shenzhen Foresight and choose “Trust.”

Android Devices:
Click the button in the top right corner “DOWNLOAD”
Click “DOWNLOAD”
Install V-power.apk.

Step 2: Open the V-power App on your mobile device and input your user ID and password to log in.

Step 3: Enjoy playing your favorite games on the go with V-power App!

 

FAQ

Q: Apa bisa nggawe papan game dhewe liwat TAS?
A: Ya bisa! TAS nawakake layanan pangembangan. Cukup wenehake ide supaya bisa nyukupi sarat sampeyan. Ana supaya jumlah minimal gadhah opsi pembangunan. Hubungi kita kanggo rega lan garis wektu sing ana gandhengane karo pangembangan game judi.

Q: Apa babar pisan produk sampeyan?
A: We ngadeg konco kualitas produk kita lan bakal ndandani utawa ngganti produk sing risak amargi kekurangan produsen. Nalika kontak technical support karo pitakonan babar pisan, please menehi nomer serial produk supaya kita bisa konfirmasi tanggal tuku. The Game Boards: 12 babar pisan sasi saka tanggal tuku.

Q: Bisa Gagal Papan PCB dadi repair? Suwene iku bakal njupuk kanggo njaluk iku didandani lan biaya perlu?
A: Yen ing wektu babar pisan lan karusakan iku amarga faktor non-manungsa, banjur isih anduweni kanggo keuntungan babar pisan. Yen luwih saka periode babar pisan, kita bakal ngabari kanggo biaya perlu kanggo ndandani lan pangopènan sanalika bisa. menehi kita 3-7 apa dina kanggo duwe repair (kalebu wektu kapal).

Q: Carane kita bisa ngatasi yen kita ora bisa kasil nginstal Papan lan Tembang masalah technical?
A: Sampeyan bisa ngrujuk pandhuan produk terlampir lan instruksi kabel nalika dituku. Kita bakal mesthi menehi pitulung online yen prelu.

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
PANALITEN SAIKI